Vær den første til å delta!

Gavekort for 50.000 kroner hos jem & fix

Vi arrangerer konkurransen sammen med lavpriskjeden jem & fix, og hvis du er en av vinnerne i konkurransen, kan du for alvor gå handle-amok i en av deres butikker.

Med over 7000 varenummer finner du alt innen belegning, trelast, verktøy, hageredskaper, beslag, skruer og mye, mye mer i jem & fix-butikkene.

Du finner også de store merkevarene i butikkene. Den eneste forskjellen fra andre, er at hos jem & fix er prisene banket helt til bunns.

I tillegg til et hav av varenummer, har de selvbetjening i butikkene. Hos jem & fix kjenner de kundene sine, og kundene vet som regel godt hva de skal bruke til gjør det selv-prosjektene sine. Derfor prioriterer jem & fix billige varer fremfor rådgiving.

Du kommer altså langt for lite hos jem & fix, og med et av våre gavekort i hånden, er du derfor godt i gang med ditt neste gjør det selv-prosjekt.

Jeg starter alltid hos jem & fix

Der jeg bor, ligger det fire forskjellige byggvarehus innenfor 10 minutters kjøreavstand. Når jeg skal handle inn til et prosjekt, besøker jeg ofte alle fire. Erfaring har lært meg alltid å begynne hos jem & fix. Her finner jeg alle basistingene til en bra pris. Uansett om jeg skal ha belegningsstein, planker eller skruer, så har de nøyaktig den samme varen som på den andre siden av veien, bare billigere. Derfor 😉

Søren Prien, sjefredaktør og ivrig gjør det selv-er.

 


SISTE FRIST for påmelding er 21. oktober 2024 klokken 10:00

Så snart alle prosjektene er kikket gjennom, vil vinnerne få direkte beskjed. Hele konkurransen avsluttes med en stor artikkel her på hjemmesiden, der vi viser frem de beste prosjektene.


Dette kan du vinne:

  • Norges beste prosjekt: Gavekort på 25.000 kroner
  • Publikumsprisen: Gavekort på 10.000 kroner
  • Beste håndverk: Gavekort på 5000 kroner
  • Beste bad: Gavekort på 5000 kroner
  • Mest kreative: Gavekort på 5000 kroner

Premiene er personlige og kan ikke videreselges eller veksles til kontanter.


Generelle betingelser

Alle kan delta i konkurransen. Eneste krav for påmelding er:

  • Du har selv utført arbeidet.
  • Du sender oss minimum 5 bilder (et bilde av det ferdige resultatet + MINST 4arbeidsbilder).
  • Send enda flere arbeidsbilder for at publikum, Gjør Det Selv og jem & fix bedre skalkunne vurdere kvaliteten på arbeidet.
  • Du kan kun delta med det samme prosjektet én gang. Prosjekter som tidligere harvært meldt på til konkurransen "Norges Beste Gjør Det Selv-prosjekt" kan heller ikke delta.

Når du deltar i konkurransen Norges BESTE prosjekt, aksepterer du at Gjør Det Selv kan kontakte deg via e-post eller telefon vedrørende ditt innsendte prosjekt. Når du aksepterer de generelle betingelsene, overdrar du samtidig den fulle opphavsretten til tekst og bilder til Bonnier Publications AS, som er utgiver av Gjør Det Selv. Med full opphavsrett menes retten til å publisere, republisere og videreselge materialet til bruk på analoge og digitale plattformer i hele verden. Gjør Det Selv utgis pt. i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Latvia.

Tekster, bilder og øvrige opplysninger vil bli lagret hos servervirksomheten Hetzner.com i Tyskland.

Vi behandler dine personlige opplysninger som beskrevet i vår persondatapolitikk, som kan leses på https://bonnierpublications.com/personvernpolitikk/

Slik finner vi vinneren:

https://gjoerdetselv.com/om-gjor-det-selv/har-du-laget-norges-beste-prosjekt-2024