Vinn MASSEVIS av flott verktøy fra SKIL

Vi har slått oss sammen med verktøyprodusenten SKIL, og hvis du er vinner i konkurransen, kan du for alvor få fylt opp verkstedet med MASSER av kvalitetsverktøy og sterke hagemaskiner. SKILs store produktkatalog byr på over 70 verktøy, som vinnerne av Norges BESTE gjør det selv-prosjekt kan plukke blant!

Uansett om du jobber innendørs med å sette opp gipsplater i taket eller knoter utendørs med å få styr på hekken, har SKIL et kvalitetsverktøy til oppgaven. Og det virkelig smarte er at alle verktøyene bruker det samme batteriet. SKILs brede utvalg av verktøy inneholder blant annet: Skrumaskiner, borhammere, slagskrumaskiner, multikuttere, vinkelslipere, stikksager, sirkelsager, slipemaskiner, bajonettsager, motorsager, gressklippere, hekksakser, løvblåsere og kanttrimmere.

Fra Testredaktøren
“SKIL har tatt et sjumilsskritt opp på kvalitetsstigen de siste årene, og er ofte blant topp-3 når vi tester verktøy. Nylig har de vunnet stortesten av gressklippere, der testdeltakeren samtidig fikk tittelen “Godt Kjøp”. Mange av verktøyene deres har funksjoner du ellers bare ser på maskiner til profesjonelle håndverkere – men til en lavere pris,” forteller Gjør Det Selvs testredaktør Martin Mogensen.

 


SISTE FRIST for påmelding er 24. oktober 2022 klokken 10:00

Så snart alle prosjektene er kikket gjennom, vil vinnerne få direkte beskjed. Hele konkurransen avsluttes med en stor artikkel her på hjemmesiden, der vi viser frem de beste prosjektene.


Dette kan du vinne:

• Norges BESTE gjør det selv-prosjekt: Gavekort på 25.000 kroner
• Publikumsprisen: Gavekort på 10.000 kroner
• Beste håndverk: Gavekort på 5000 kroner
• Beste gjenbruk: Gavekort på 5000 kroner
• Mest kreative: Gavekort på 5000 kroner

I tillegg blir vinnerprosjektet vist på forsiden av magasinutgaven til Gjør Det Selv.

Gavekortene kan kun brukes på verktøy fra SKIL. Premiene er personlige og kan ikke videreselges eller veksles til kontanter.


Generelle betingelser

Alle kan delta i konkurransen. Eneste krav for påmelding er:

  • Du har selv utført arbeidet.
  • Du sender oss minimum 5 bilder (et bilde av det ferdige resultat + 4 arbeidsbilder).
  • Du kan også velge å sende enda flere arbeidsbilder for at publikum, Gjør Det Selv og SKIL bedre kan vurdere kvaliteten på arbeidet.

Når du deltar i konkurransen Norges BESTE gjør det selv-prosjekt, aksepterer du at Gjør Det Selv kan kontakte deg via e-post eller telefon vedrørende ditt innsendte prosjekt. Når du aksepterer de generelle betingelsene, overdrar du samtidig den fulle opphavsretten til tekst og bilder til Bonnier Publications AS, som er utgiver av Gjør Det Selv. Med full opphavsrett menes retten til å publisere, republisere og videreselge materialet til bruk på analoge og digitale plattformer i hele verden. Gjør Det Selv utgis pt. i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Latvia.

Tekster, bilder og øvrige opplysninger vil bli lagret hos servervirksomheten Hetzner.com i Tyskland.

Vi behandler dine personlige opplysninger som beskrevet i vår persondatapolitikk, som kan leses på https://bonnierpublications.com/personvernpolitikk/

Slik finner vi vinneren:

https://gjoerdetselv.com/om-gjor-det-selv/er-du-norges-beste-gjoer-det-selv-er